Tilbod om vaksine

16- og 17-åringane som er elevar ved Ølen vgs (VG1 og VG2) får tilbod om Korona-vaksine på Ølen vgs tysdag 7.september 2021.

Bestill time:

Vaksinekontoret ynskjer at alle bestiller seg time til Koronavaksine digitalt inne på ReMin.no

Følg vedlagt link:  https://timebestilling.remin.no/vindafjord - > Velg stasjon: Ølen Videregående.  Du vil motta time på SMS – følg link og fyll ut egenerklæringsskjema.

Unntak:

Er du under 16 år, eller frå andre kommuner som Haugesund, Tysvær, Suldal? Send mail for bestilling av koronavaksine – vaksinekontoret@vindafjord.kommune.no eller registrere deg på vaksinedagen.

Under 16?

Elevar som enno ikkje har fylt 16 år må ha med seg samtykkeskjema med signatur frå begge føresette til vaksineringa: Samtykkeskjema for foresatte til unge under 16 år - covid-19 vaksine (PDF, 13 kB)

Vaksineringa vert organisert fortløpande og klassevis, så ev. klokkeslett på innkallinga kan eleven sjå bort frå. Når ein klasse er klar, vert neste henta, så me har difor ikkje eksakt klokkeslett over når kvar klasse blir henta. Målet er mest mogleg effektiv organisering slik at flest mogeleg kan bli vaksinerte den dagen.